IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
 • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

  Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

  Več informacij o direktivi

Domov Aktualno Novice LDS je del Bruel & Kjaer

LDS je del Bruel & Kjaer

E-pošta natisni PDF
IMS Industrijski merilni sitemi d.o.o. je obnovil pogodbo o distribuciji, tehnični podpori in kalibraciji merilne opreme Bruel & Kjaer. Pomembna pridobitev za podjetje je razširitev obsega prodajnega programa na izdelke LDS Test and Measurement, vodilnega proizvajalca opreme za vibracijsko testiranje.
LDS je od leta 2009 pripojen skupini Bruel & Kjaer s ciljem postati izbran partner pri zagotavljanju celovitih rešitev na področju merjenja in testiranja vibracij. V IMS si bomo prizadevali obstoječim in novim uporabnikom opreme LDS skupaj s partnerji iz matičnega Roystona, zagotoviti kompetentnega sogovornika pri svetovanju ob nakupu in najvišjo raven tehnične podpore za že instalirane sisteme.
 
Program vibracijskih stresalnikov je raznolik in obsega tako sisteme za testiranje gotovih satelitov pripravljenih za izstrelitev, testiranje občutljivosti na škripanje in šklepetanje, ki zagotavlja akustično udobje v kabini avtomobila, do preverjanja ustreznosti pakiranja izdelkov široke potrošnje. Verjamemo, da boste z izborom naših rešitev že v fazi oblikovanja in preizkušanja zagotovili integriteto, povečali zanesljvost, varnost, vzdržljivost in učinkovitost svojih proizvodov.

Več informacij o pripojitvi in LDS-u, najdeteke na spodnji povezavi:
LDS se je priključil Bruel & Kjaer-u - popolna kombinacija

Po kapaciteti jih delimo v naslednje skupine: 
 • Vzbujevalniki s permanentnim magnetom
 • Vzbujevalniki za majhne sile (nizkih moči)
 • Vzbujevalniki za srednje sile (srednjih moči)
 • Vzbujevalniki za velike sile (velikih moči)
 • Ojačevalniki 
 • Pritrdilne in prilagoditvene glave
LDS Vibration Controllers
več
Vzbujevalniki s permanentnim magnetom
več
Vzbujevalniki za majhne sile
več
Vzbujevalniki za srednje sile
več
Vzbujevalniki za velike sile
več
Ojačevalniki
več
Pritrdilne in prilagoditvene glave
več
Sistemi po meri
več