IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Aktualno Novice Obisk generalnega direktorja podjetja Brüel & Kjær

Obisk generalnega direktorja podjetja Brüel & Kjær

E-pošta natisni PDF

Fotografija dela ekipa IMS s Sørenom Holstom Obisk direktorja podjetja Bruel and Kjaer V četrtek in petek, 4. in 5. maja, je bil pri nas na obisku direktor podjetja Brüel & Kjær, Søren Holst.

Gospod Søren Holst je vodenje podjetja Brüel & Kjær prevzel leta 2015. Obiskal nas je na povabilo direktorja IMS merilni sistemi, Luka Dolenca.

Namen obiska je bil ovrednotiti zgodovino sodelovanja obeh podjetij, preveriti stanje »na terenu« in postaviti novo strategijo sodelovanja med podjetjema, ki bo še bolje izkoristila močna področja obeh podjetij.

Prvi dan je g. Holst spoznal ekipo podjetja IMS, predstavili smo mu delo na naših skupnih projektih, pa tudi delo, ki ga opravljamo neodvisno od Brüel & Kjær-a. Ustanovitelj in dolgoletni direktor podjetja IMS merilni sistemi, Peter Dolenc, je predstavil zgodovino sodelovanja obeh podjetij, ki je bilo zelo plodno – omenimo samo Noise Inspector, merilnik vibracij 4447 in programsko opremo za zvočno moč. Pogovarjali smo se o preteklem in trenutnem sodelovanju, o dobrih in manj dobrih praksah v obeh podjetjih, o kulturi, viziji in strategiji obeh podjetij in o lekcijah, ki se jih lahko iz tega naučimo.

Naslednji dan smo obiskali Fakulteto za elektrotehniko in podjetje Domel, kjer smo se z uporabniki opreme Brüel & Kjær pogovarjali o izzivih, s katerimi se srečujejo v praksi.

Obisk smo končali na sedežu podjetja IMS merilni sistemi, kjer smo se pogovarjali o prihodnjem sodelovanju. Sinergija med globalnim podjetjem Brüel & Kjær in majhno, prilagodljivo in inovativno ekipo IMS merilni sistemi bo v prihodnosti zagotovo rešila marsikateri problem s področja hrupa in vibracij.