IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
 • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

  Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

  Več informacij o direktivi

Domov Izdelki
Izdelki
 
IMS izdelki 
V podjetju IMS ne želimo biti le nemi opazovalci dogajanja okrog nas, zato smo se odločili za razvoj svojih rešitev na področju merjenja zvoka in vibracij. Na voljo sta dve napravi, ki sta plod lastnega znanja in izkušenj ter sodelovanja s podjetjem Dewesoft iz Trbovelj. Obe napravi sta del portfolia merilne opreme Bruel & Kjaer.
Instrumenti izpolnjujejo vse zahteve standardov na narodni in mednarodni ravni.
 
Bruel & Kjaer prodajni program 
Celoten prodajni program podjetja Bruel & Kjaer je na voljo na spletni strani - bksv.com.
 • Hrup in vibracije na delovnem mestu
  IMS ekskluzivno dobavlja in zagotavlja celovito podporo za merilne instrumente danskega podjetja Bruel & Kjaer. Merilniki zvoka Bruel & Kjaer predstavljajo najvišjo kakovost, zanesljivost, zmogljivost, zadnjo tehnologijo in sodoben design (priznanje za obliko RedDot). Bogata paleta merilnih instrumentov in analizatorjev zvoka pokriva aplikacije od najbolj enostavne, tipa "nameri in izmeri", do kompleksnega merilnega sistema za celovit nadzor hrupa povezanega v mrežo z več kot sto enotami.
   
  Na področju merjenja in ocenjevanja hrupa v delovnem okolju smo celovito ponudbo merilne in programske opreme prisotni že od leta 1980.
   
   
 • Hrup in vibracije v okolju
  Rešitve na področju obravnave onesnaženja s hrupom segajo od enostavnega merilnika zvoka preko kompleta za kratkotrajni ali občasni monitoring, do popolnoma integriranega “online” sistema za montoring hrupa. Pooblaščencem ARSO zagotavljamo ustrezno merilno opremo in usposabljanje ter dobro sodelujemo z industrijo, da lahko zadostijo zakonskim zahtevam po nadzoru hrupa.
   
  Inovativen pristop pri iskanju najboljše rešitve je tudi postavitev najnovejšega sistema za stalni nadzor hrupa na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana. Sistem temelji na moderni in tehnološko dovršeni platformi terminalov za hrup 3639 in vključuje “pametno” detekcijo hrupnih dogodkov, izračun usmerjenosti, korelacijo med tipom letala, izmerjenim hrupom in vremenskimi pogoji.
   
 • Industrijski program

  IMS, skupaj z Bruel & Kjaer A/S, Danska, je popoln ponudnik rešitev na področju industrijskega hrupa in vibracij.

  Industrijski hrup in vibracije obsegajo "vse ostalo", skupaj z ročnimi merilniki zvoka, z merilniki vibracij in najpomembnejše, platformo za analizo - Bruel & Kjaer PULSE™.

  IMS ekskluzivno uvaža Bruel & Kjaer instrumente že od leta 1981; Bruel & Kjaer je bilo prvo podjetje za merjenje zvoka in vibracij in je tako na tem področju vodilno podjetje na svetu.

  Od preprostih enokanalnih meritev in ročne opreme do večkanalnih sistemov - mi lahko zagotovimo opremo in strokovno znanje, da bodo rezutati pravilni, prvič in vedno znova.

 • Programska oprema
   

3560.jpg