IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Izdelki Hrup in vibracije na delovnem mestu
Hrup in vibracije na delovnem mestu

Merilniki zvoka

E-pošta natisni PDF
IMS ekskluzivno dobavlja in zagotavlja celovito podporo za merilne instrumente danskega podjetja Bruel & Kjaer. Merilniki zvoka Bruel & Kjaer predstavljajo najvišjo kakovost, zanesljivost, zmogljivost, zadnjo tehnologijo in sodoben design (priznanje za obliko RedDot). Bogata paleta merilnih instrumentov in analizatorjev zvoka pokriva aplikacije od najbolj enostavnega tipa "nameri in izmeri" do merilnega sistema za celovit nadzor hrupa povezanega v mrežo z več kot sto enotami.
Več ...
 

Dozimetri hrupa

E-pošta natisni PDF
Glavno vprašanje v boju proti izgubi sluha zaradi hrupa je ocena izpostavljenosti hrupu. Izguba sluha je lahko takojšna, če je oseba izpostavljena ekstremnim ravnem hrupa, vendar je običajno težava v dolgoročni izpostavljenosti dan za dnem, leto za letom. Škodljive ravni hrupa ne povzročajo vedno bolečin, zato ponavadi ni takojšnega odziva ali pritožbe s strani delavcev. Dozimeter je zato koristno orodje v boju proti izgubi sluha zaradi hrupa na delovnem mestu.
Več ...
 

Vibracije na človeškem telesu

E-pošta natisni PDF
Povečanje poškodb roke in telesa zaradi vibracij je posledica uporabe modernih naprav, ki jih napaja zunanji vir energije. Ročna orodja, mehanske naprave in težka vozila povzročajo vibracije, katerih škodljivost je odvisna od intenzivnosti, frekvence in časa izpostavljenosti.
Več ...
 

Indikatorji hrupa na delovnem mestu

E-pošta natisni PDF
Glasno delovno okolje in poškodbe sluha na delovnem mestu so resna težava tako za zaposlene kot tudi za delodajalce. Sodobno oblikovan svetlobni indikator nameščen v proizvodni hali ali hrupni učilnici se prižge takoj, ko stopnja hrupa preseže prednastavljeno vrednost.
Več ...
 

Seminar o merjenju hrupa v delovnem okolju

E-pošta natisni PDF
Seminar o merjenju hrupa vključuje vsa področja, ki jih zahteva slovenska zakonodaja "merjenje in ocena hrupa emisij in izpostavljenosti hrupu". Namenjen je usposabljanju pooblaščencev in njihovih sodelavcev za pravilno razumevanje predpisov iz področja obvladovanja hrupa na delovnem mestu in/ali v naravnem okolju.
Več ...
 

Seminar o merjenju doze hrupa

E-pošta natisni PDF
IMS-jev enodnevni seminar o merjenju doze hrupa ima cilj usposobiti pooblaščene izvajalce nalog službe varstva pri delu in tiste, ki jim pomagajo pri opravljanju poklicne dozimetrije hrupa. Čeprav je prilagojen predvsem tistim, ki izvajajo naloge varstva pri delu in ocene tveganja, bo koristen tudi za ostale, ki se s tem delom ukvarjajo.
Več ...
 

Seminar o merjenju vibracij na človeškem telesu

E-pošta natisni PDF
Skrb zaradi izpostavljenosti ljudi vibracijam se povečuje v vseh vejah slovenske industrije.
Vibracije na človeškem telesu se delijo v dve kategoriji - vibracije na celotnem telesu (WBV - Whole Body Vibration) in vibracije na dlani in roki (HAV - Hand-Arm Vibration).
Več ...
 

Programska oprema

E-pošta natisni PDF
Bruel & Kjaer ročni merilniki in analizatorji zvoka in sistemi za občasni ali trajni nadzor hrupa, zagotavljajo preverjeno najboljše rešitve na področju merjenja in obvladovanja hrupa.
Več ...