IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

2240 Merilnik zvoka

E-pošta natisni PDF
Če delate na področju varnosti pri delu in nadzorujete ravni hrupa, potem je instrument 2240 Class 1 primerna rešitev za vas.
 
Izgled ni njegova edina vrlina; 2240 ima zelo preprost uporabniški vmesnik za hitro opravljanje meritev. Natančen, zanesljiv in cenovno dostopen, tip 2240 meri časovno povprečeno raven hrupa v skladu s standardom IEC 61672-1 Class 1, prav tako je skladen s standardi IEC 60651 Type 1 in IEC 60804 Type 1 ter z ANSI S1.4 in S1.43.
 
Preprost
Tip 2240 je najbolj preprost merilnik hrupa. S tremi gumbi upravljate vse funkcije, pod zgodnjim pokrovom pa najdete tudi kratka navodila za dostop do vseh funkcij. Gumba za vklop in kalibracijo najdete na strani instrumenta.
 
Če izvajate samo preproste meritve preverjanja ravni hrupa, preverjate glasnost na delovnem mestu ali preiskujete pritožbe, tip 2240 je pripravljen na meritev takoj ko pritisnete start. Preprosto izberete merilno območje in opravite meritev. Parametri LA, LAeq, LAMax., Lcpeak, so vsi merjeni hkrati, vi pa lahko izbirate med različnimi prikazi med, in tudi po opravljeni meritvi.