IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

2250 Light-Merilnik zvoka

E-pošta natisni PDF
2250 Light je bil izdelan posebej za merjenje hrupa na delovnem mestu, še vedno pa je skladen z vsemi ustreznimi standardi na narodni in mednarodni ravni. Z njim je možno pogojno meriti tudi hrup v bivalnem okolju.
 
Obsežne študije uporabnikov in najsodobnejša tehnologija naredita analizator robustno, učinkovito in elegantno orodje. Z uporabo velikega zaslona na dotik lahko analizator zelo hitro nastavimo in ta prikazuje ter meri prav to, kar uporabnik želi in potrebuje.
 
2250 Light ima modul za merjenje zvoka nameščen že ob nakupu in meri vse parametre naenkrat, v dinamičnem območju 120 dB. Za frekvenčno analizo se doda 1/1 ali 1/3 oktavni programski modul. Za pregled časovnega profila je potrebno dodati programski modul za logiranje. Opcijska programska modula se preprosto namestita in delujeta brezhibno skupaj z modulom za merjenje zvoka.
 
Ko se vrnete s terena, vam USB povezava omogoča, da uporabite svoj računalnik za prenos, urejanje ali pregled podatkov. Obenem lahko z računalnikom celo upravljate instrument. Vse podatke se lahko izvozi tudi v Microsoft Excel ali programe Bruel & Kjaer, kot so 7815, 7820 ali 7825 za procesiranje in izdelavo poročil.
 
2250 Light je možno nadgraditi: lahko namestite še dodatne funkcije in programske module: 1/1-oktavno frekvenčno analizo, 1/3-oktavno frekvenčno analizo, beleženje in snemanje zvoka.