IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Izdelki Prodaja Noise Inspector 3638

Noise Inspector 3638

E-pošta natisni PDF

Noise Inspector 3638Merilni sistem za merjenje hrupnosti mirujočih motornih vozil model 3638 omogoča merjenje hrupnosti motorja v odvisnosti od vrtljajev in merjenje hrupnosti odzračevanja rezervoarja stisnjenega zraka. Izdelan je v skladu z direktivo 70/157/EEC in standardom ISO 5130, ki podrobno opisuje način merjenja in vrednotenja hrupa motornih vozil. Merilni sistem omogoča popolnoma avtomatski postopek in je enostaven za uporabo. Rezultati meritev se po zaključku meritve samodejno izpišejo na tiskalnik.

Jakost hrupa in število vrtljajev motorja se merita sočasno z istim mikrofonom. Na preglednem zaslonu so na voljo vsi potrebni podatki, dodan pa je tudi svetlobni indikator vrtljajev, kar omogoča izjemno enostavno in hitro izvedbo meritve, skladno z EU Direktivo in Pravilnikom.

  • Namenjen je tehničnim pregledom in prometni policiji, saj je izvedba meritve enostavna in zahteva le enega operaterja.
  • Meritev hrupa, ki ga povzroča motor osebnega vozila, motornega kolesa, mopeda in tovorjaka.
  • Brezkontaktno merjenje vrtljajev, ki temelji na hitrosti motorja in se odrazi v akustičnem signalu izmerjenem na izpuhu.
  • Celotna meritev se izvaja brez najmanjšega posega v motor (dvigniti ni potrebno niti pokrova motorja).