IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Storitve Najem opreme Merilniki hrupa

Merilniki hrupa

E-pošta natisni PDF

 

2270 Dvokanalni merilnik in analizator zvoka v realnem času
2250_front2270 je nadgradnja in razširitev že uveljavljenega modela 2250. Pomembna razlika od predhodnika je dvokanalna funkcija, vgrajen fotoaparat in povezava za TCP komunikacijo z računalnikom ali drugo napravo za povezovanje. Prednost dveh kanalov se izkaže pri merjenju v gradbeni fiziki (izolativnost, fasade) in pri identifikaciji zvočnih izvorov...
VEČ...

2250 Merilnik in analizator zvoka v realnem času
2250_front2250 je najbolj vsestranski precizni merilni instrument za merjenje in analizo zvoka. Z aktiviranjem različnih programskih modulov pokriva naslednja področja meritev v akustiki: merjenje ravni zvoka, frekvenčna analiza v oktavnih in 1/3 oktavnih pasovih, navadno in intervalno beleženje, odmevni čas, gradbena fizika...
VEČ...

2230 Merilnik zvoka
2230Precizni integracijski merilnik zvoka, tip 1, namenjen uporabi v industriji (certificiranje izdelkov), ugotavljanju jakosti in karakterja hrupa na delovnem mestu ali v bivalnem okolju. Odlična izbira za audiofile in druge, ki za analizo zvoka svoje audio opreme uporabljajo različne računalniške kartice za zajem signala.
VEČ...
2209 Merilnik zvoka
2209Model 2209 je pedstavnik starejše generacije preciznih impulznih merilnikov zvoka, ki izpolnjuje zahteve tehničnih predpisov IEC 651 za tip 1 natančnosti. Njegova največja prednost je izjemen frekvnečni obseg (2 Hz do 70 kHz), ki omogoča uporabo v področju infra zvoka (2 Hz do 20 Hz) in ultra zvoka (nad 25 kHz).
VEČ...

4448 Dozimeter hrupa
Dozimetrija hrupa je poseben način merjenja količine zvočne energije, ki jo prejme izpostavljena oseba v delovnem dnevu. Za celodnevno meritev je zahtevana avtonomnost napajanja in dovolj velik spomin, da lahko instrument shrani vse izmerjene podatke ob najkrajšem intervalu beleženja.
VEČ...