Novice in informacije s področja zvoka in vibracij

Izdaja 4, 2010


Sistem za stalni nadzor hrupa v Renu - letališču v Tahoeu

Javno dostopen sistem za stalni nadzor hrupa preprečuje pritožbe sosedov. Na domači strani letališča imajo omogočen dostop do podatkov o hrupu, do različnih poročil o hrupu, splošnih informacij o programih za zmanjšanje hrupa, do različnih študij hrupa in več.

> Preberi celoten članek
Sistem za stalni nadzor hrupa v Renu - letališču v TahoeuIntervju z Johnom O'Higginsom, izvršnim direktorjem Spectrisa

John O'Higgins je predsednik uprave Bruel & Kjaerove matične družbe Spectris plc. Preberite odlomke iz intervjuja, v katerem John poudarja pomembnost zmanjšanja onesnaževanja okolja.

> Preberi celoten članek
 
Intervju z Johnom O'Higginsom, izvršnim direktorjem Spectrisa

 

Ključ do zadovoljnih strank

Kaj je ključnega pomena pri dobri skrbi za stranke? Pogovarjali smo se z Nickom Lianakisom, ki nam je razkril zakaj je več-letna pogodba o vzdrževanju in posodobitvah programske opreme PULSE™ M1 tako privlačna in pametna odločitev kupca.

> Preberi celoten članek
 
Ključ do zadovoljnih strankInovacijski center s področja tehnologije in avtomobilske industrije v Ulsanu, Koreja

Andrew Kim pravi, da šteje kvaliteta, zato v Ulsanu uporabljajo Bruel & Kjaerove PULSE sisteme, ki s kvaliteto in zanesljivostjo odtehtajo svojo ceno.

> Preberi celoten članek
 
Inovacijski center s področja tehnologije in avtomobilske industrije v Ulsanu, KorejaIzmenjava komponent med različnimi merilniki zvoka?

Doseganje standardov za merilnike zvoka je težje, kot si morda mislite ... William Egan predstavlja slabosti in napake, ki so posledica uporabe tipsko neodobrenih kombinacij merilnik/mikrofon/kalibrator.

> Preberi celoten članek
 
Izmenjava komponent med različnimi merilniki zvoka?China Wind Power 2010 - uspešna predstavitev Bruel & Kjaerove rešitve

Bruel & Kjaerova uspešna predstavitev rešitve za merjenje hrupnosti vetrnih elektrarn.

> Preberi celoten članek
 
China Wind Power 2010 - uspešna predstavitev Bruel & Kjaerove rešitve