Novice in informacije s področja zvoka in vibracij

Izdaja 7, 2011


Pripravljeni na izstrelitev

Na področju letalske in obrambne industrije izvaja
Bruel & Kjaer širok spekter vibro-akustičnih testov, ki simulirajo izstrelitve zanesljivih satelitov v vesolje in s tem povezane možne zaplete.

> Preberi celoten članek
Pripravljeni na izstrelitevV koraku s časom ... izdaja PULSE 16.1

Najnovejša različica naše preizkušene platforme je izdana. Glavni prednosti analizatorja sta preprosta uporaba in še večja zmogljivost, kar PULSE ohranja na vodilnem mestu najbolj popularnih analizatorjev v svetovnem merilu.

> Preberi celoten članek
 
Modalna korelacija

 

Kako naj bodo slišati električni avtomobili?

Simulacije lahko pripomorejo k rešitvi presenetljive nevarnosti, ki jo predstavljajo tihi električni avtomobili, saj pešci od takih prevoznih sredstev ne bodo več prejemali pomembnih slušnih dražljajev. Bodo torej električni avtomobili v prihodnosti vseeno hrumeli?

> Preberi celoten članek
 
Kako naj bodo slišati električni avtomobili?Operativna modalna analiza helikopterja

Oddelek za zračno in vesoljsko znanost in tehnologijo (DCTA) je po naročilu brazilskih zračnih sil testiral in ocenil vpliv modifikacij na znane specifikacije srednje težkega, vsestransko uporabnega helikopterja, saj dodajanje ali odstranjevanje opreme pomembno vpliva na strukturalno in aerodinamično obnašanje helikopterja - v zraku in na tleh.

> Preberi celoten članek
 
Operativna modalna analiza helikopterjaVelika rešitev - merilni sistemi za vetrne elektrarne

Z uporabo strojne opreme PULSE, programske opreme, pretvornikov in kablov Bruel & Kjaer podjetje Burke E. Porter ponuja kohezivno rešitev za izvajanje testov in meritev s področja vetrnih elektrarn.

> Preberi celoten članek
 
Merilni sistemi za vetrne elektrarne