Novice in informacije s področja zvoka in vibracij

December 2012


Zahvala za 70 let inovacij

Bruel & Kjaer praznuje 70 let delovanja zaznamovanih z inovacijami in novostmi, ki so pomikale meje mogočega in usmerjale svet zvoka in vibracij - zahvala velja vam, uporabnikom in zvestim strankam, ki ste od nas to zahtevali.

> Preberi celoten članek
Zahvala za 70 let inovacij


Robotsko podprta detekcija povratnega vpliva pri slušnih aparatih

Robotsko nadzorovana meritev in SONAH - Statistično optimizirana akustična holografija bližnjega zvočnega polja je rešitev, ki omogoča predvidljiv čas razvoja in izboljša vpogled v akustično dogajanje v slušnem vložku.

> Preberi celoten članek
 
Rešitev za povratne informacije v razvoju slušnih pripomočkovStrokovnjak za varnost in zdravje pri delu v akciji: Izpostavljenost letalske posadke

Piloti letal upravljajo različne vrste letal na kratkih ali dolgih razdaljah. Od tega je močno odvisen tudi hrup kateremu so izpostavljeni. Varnostni inžinir jih je spremljal pri njihovem delu in nastal je zanimiv zapis.

> Preberi celoten članek
 
Akustični strokovnjak na delu: Izpostavljenost letalske posadke


Linamar, McLaren Performance Technologies

Eden največjih kanadskih dobaviteljev avtomobilskih delov je Linamar, ki je specializiran za precizne kovinske komponente in sisteme, pri tem pa tesno sodeluje z razvojnim oddelkom Bruel & Kjaer.

> Preberi celoten članek
Linamar, McLaren Performance TechnologiesNVH Simulator za gospodarska vozila

NVH Simulator je močno izboljšal in olajšal razvoj gospodarskih vozil ter omogočil testiranje s pomočjo žirije, ki ocenjuje kakovost vozila glede na zvok in hrup, ki ga občuti voznik.

> Preberi celoten članek
 
NVH Simulator za gospodarska vozila


Uporabne informacije

Produkti, videi in zanimiva dejstva - različni podatki, ki vam omogočajo, da ste seznanjeni in v koraku z najnovejšimi trendi v razvoju rešitev na področju zvoka in vibracij.

> Preberi celoten članek
 
Uporabne informacije