Brezplačni HBK Webinar: Fusion-LN

Naj vam predstavimo Fusion-LN: Neprekosljivo natančnost pri raziskovanju zvoka in vibracij.

Želite izboljšati svoje testiranje? Spoznajte Fusion-LN, najnovejšo inovacijo podjetja HBK, zasnovano za vrhunsko zmogljivost in prilagodljivost. Fusion-LN, ki temelji na več kot 75 letih inovacij in sodelovanja z industrijo, na novo opredeljuje tehnologijo zajemanja podatkov (DAQ) z novimi funkcijami in zmogljivostmi, ki izstopajo v industriji.

Ključne značilnosti Fusion-LN:

  • Prilagodljivi vhodi: Zamenljive sprednje plošče omogočajo enostavno prilagajanje različnim tipom senzorjev in testnim scenarijem, brez zamenjave celotne enote, kar zagotavlja dolgoročno zaščito vaše naložbe.
  • Razširljiva arhitektura: Fusion-LN omogoča rast sistema skupaj z vami! V kolikor začenjate z manjšim obsegom in načrtujete rast v prihodnosti, je sistem idealen za vas. Prilagodljiva zasnova omogoča preprosto razširitev iz nekaj na več kot tisoč kanalov, ko se povečajo vaše testne potrebe.
  • Pripravljen za OpenDAQ: S podporo za OpenDAQ je Fusion-LN zasnovan za integracijo s široko paleto opreme in prihodnjimi industrijskimi standardi.
  • Neprekosljiva natančnost: Z dvakratno hitrostjo vzorčenja v primerjavi z LAN-XI vam Fusion-LN omogoča obvladovanje zahtevnih merilnih izzivov pri kompleksnih sredstvih in novih testnih primerih.

HBK organizira ekskluzivni spletni seminar 25. septembra, kjer bodo predstavili funkcije Fusion-LN in na vaša vprašanja odgovorili v živo.

Prijavite se še danes!

Deli novost z drugimi

Povpraševanje Avdiometrija

Meritve v akustiki

Najem opreme

Modeliranje

Naročite kalibracijo

Servis in podpora

Povpraševanje