10. kongres Akustične zveze Alps Adria

Konec Septembra smo se udeležili 10. kongresa Akustične zveze Alps Adria, ki je potekal v naši prelepi Izoli. Kongres je organiziralo Slovensko društvo za akustiko (SDA), v sodelovanju s Fakulteto za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani in InnoRenew CoE.

Organizatorji so poskrbeli, da je dvodnevni dogodek, ki je v Slovenijo privabil več kot 80 mednarodnih strokovnjakov s področja akustike, potekal popolnoma brezhibno. Čudovito zasnovani prostori stavbe InnoRenew so ustvarili prijetno atmosfero, ki se je dobro prenesla tudi na udeležence. To je bila enkratna priložnost, da smo se srečali z ljudmi, katerih glas prepoznamo le iz telefonskih klicev, priložnost, da imena kontaktov iz e-poštnega nabiralnika dobijo svojo podobo in, da si sežemo v roke z ljudmi, s katerimi vedno radi sodelujemo ali pa bomo morda sodelovali v prihodnosti.

V deževnih dneh se z nostalgijo po poletju spominjamo tega dogodka, ki nam bo ostal v lepem spominu. Še enkrat se zahvaljujemo organizatorjem za odlično opravljeno delo in se veselimo prihodnjih podobnih dogodkov!

Deli novost z drugimi

Povpraševanje Avdiometrija

Meritve v akustiki

Najem opreme

Modeliranje

Naročite kalibracijo

Servis in podpora

Povpraševanje