Lan XI

Za sinhronizacijo merilnih vzorcev se uporabljata tako imenovani protokol za sinhronizacijo (PTP) s pomočjo točnega časa GPS, kar omogoča gradnjo distribuiranega sistema za zajem podatkov. Je odlična strojna oprema za uporabo z aplikacijami BK Connect®, PULSE LabShop, Sonoscout® in Tescia.

Več informacij (ang.)

Opis

LAN-XI DAQ je izjemno prilagodljiv sistem, ki vključuje različne enote, okvirje, vhodne in izhodne module ter priključne panele. Posamezen modul se lahko za zajem podatkov uporablja samostojno. S povezovanjem večih modulov v regal pa lahko zadovoljite potrebe po več kanalih.

Značilnosti in funkcije izdelka:

  • uporaba na način preprostega snemalnika časovnega signala zvoka in vibracij, do 12 kanalov.
  • samodejno branje podatkov iz senzorjev, opremljenih s standardiziranim formatom podatkov (TEDS – Transducer Electronic Data Sheet, določen s standardom IEEE 1451.4), kar med drugim omogoča enostavno in natančno prepoznavanje senzorjev ter njihovo samodejno konfiguracijo v merilno verigo.
  • omogočen prenos podatkov z uporabo brezžičnega LAN modula 3660-A-20x
  • prikaz preobremenitve vhoda na LCD zaslonu modula
  • prikaz statusa kanala s krožno LED diodo
  • odpravlja potrebo po nastavljanju vhodov z uporabo dvojnih A/D pretvornikov pri snemanju podatkov s tehnologijo Dyn-X s katero zagotavlja tudi snemanje podatkov z učinkovitim dinamičnim razmerjem večjim od 160 dB

Tehnični podatki

Povpraševanje

Povpraševanje Avdiometrija

Meritve v akustiki

Najem opreme

Modeliranje

Naročite kalibracijo

Servis in podpora