BK Connect

BK Connect® je programska oprema za inženiring zvoka in vibracij, ki omogoča, da jo oblikujete po svojih željah. Ta celovita rešitev je združljiva z večkanalnim zajemanjem podatkov prek strojne opreme LAN-XI. Najboljši del je, da lahko vsako aplikacijo programske opreme licencirate ločeno, kar zagotavlja obsežno in visoko prilagodljivo orodje za enostavno beleženje, upravljanje podatkov ter deljenje in poročanje o meritvah in analizah.

Opis

Jedro BK Connect-a vsebuje modularne aplikacije, imenovane “Appleti”. Te aplikacije so kot gradniki, ki omogočajo uporabnikom, da prilagodijo svoj nabor orodij za analizo zvoka in vibracij. Vsaka aplikacija lahko deluje samostojno, obenem pa enostavno sodeluje z drugimi možnostmi programske opreme BK Connect. S kombiniranjem osnovnih appletov in preostalih možnosti programske opreme se ustvari širok nabor funkcionalnosti, ki so optimizirane za določen delovni proces.

Osnovne aplikacije v BK Connect vključujejo:

  • BK Connect Data Viewer za upravljanje in pregledovanje podatkov ter poročanje.
  • BK Connect Hardware Setup za konfiguracijo pretvornikov in strojne opreme.
  • BK Connect Time Data Recorder za posebno snemanje in pregled časovnih podatkov.
  • BK Connect Data Processing za merjenje v realnem času in obdelavo časovnih ali funkcionalnih podatkov.

“Appleti” v BK Connect so prilagojeni za izpolnjevanje specifičnih potreb testiranja in analize. Vsak “Applet” je zasnovan za opravljanje določene naloge. Z združevanjem appletov BK Connect zagotavlja močno orodje z inovativnimi delovnimi tokovi in funkcijami za specifične naloge, analize in poročanje. Celoten nabor obstoječih “Appletov” in njihovih funkcionalnosti je na voljo na povezavi spodaj.

BK Connect programska oprema za “Signal Analysis and Data Processing” je zmogljivo orodje, ki se lahko uporablja samostojno ali v kombinaciji z drugimi BK Connect aplikacijami. To omogoča prilagojeno platformo za analizo, ki ustreza konkretnim potrebam, vključno s post-procesiranjem in kombiniranjem že obstoječe analitične programske opreme z drugimi aplikacijami BK Connect. Celoten nabor obstoječih modulov za analizo signala in obdelavo podatkov z opisom njihovih funkcionalnosti je na voljo na povezavi spodaj.

BK Connect programska oprema za “Data Management” je namenjena upravljanju podatkov in zagotavljanju enostavnega shranjevanja in dostopnosti uporabnikom. Celoten nabor obstoječih modulov za upravljanje podatkov z opisom njihovih funkcionalnosti je na voljo na povezavi spodaj.

Več informacij (ang.)

Acoustic Camera

FFT Analysis Applets

FFT, CPB and Overall Analysis Applets

Hammer Impact Applet

Human Vibration Analysis Applet

Loudness and Overall Analysis Applets

Order Analysis Applets

Data Processing

Data Viewer

Hardware Setup

Time Data Recorder

Povpraševanje

Povpraševanje Avdiometrija

Meritve v akustiki

Najem opreme

Modeliranje

Naročite kalibracijo

Servis in podpora