IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Aktualno Novice Dobro obiskani jesenski seminarji o hrupu

Dobro obiskani jesenski seminarji o hrupu

E-pošta natisni PDF

Seminarji o hrupu v okolju in o hrupu na delovnem mestu 2018 Seminarji o hrupu v okolju in o hrupu na delovnem mestu 2018

Letos jeseni smo izvedli štiri seminarje o hrupu: dva seminarja Hrup na delovnem mestu in dva seminarja Hrup v naravnem in življenjskem okolju. Letos je bil zaradi spremembe zakonodaje še posebej zanimiv seminar o hrupu v okolju.

Vsem udeležencem se zahvaljujemo za obisk in za informacije s terena, ki jih bomo lahko upoštevali pri pripravi prihodnjih seminarjev, predvsem pa pri razvoju programske opreme.

Seminarja bomo izvajali spet prihodnje leto: spremljajte našo spletno stran ali se naročite na naš newsletter Waves.

Več o naši najnovejši programski opremi, lahko preberete tukaj:

  • Noise Guard - rešitev za monitoring hrupa
  • Hrup v okolju - program za obdelavo meritev hrupav okolju in izdelavo poročil

Po pravilniku o stalnem strokovnem izpopolnjevanju in usposabljanju s področja varnosti in zdravja pri delu (Uradni list RS, št. 109/2011) se udeležba na seminarju "Hrup na delovnem mestu" pojmuje kot obvezno usposabljanje in se točkuje. Program je odobren s strani MDDSZ. Potrdilo o udeležbi in številu kreditnih točk (8) udeležencem izda organizator.