IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

Domov Aktualno Ponudbe Vabilo na seminar: Hrup na delovnem mestu

Vabilo na seminar: Hrup na delovnem mestu

E-pošta natisni PDF
Vabimo Vas na seminar
  • Hrup na delovnem mestu (PROGRAM), v torek, 24. oktobra, ob 8:30

Termin smo že napolnili. Še vedno se lahko prijavite v čakalno vrsto. V primeru velikega zanimanja bomo razpisali še en termin.

Na seminarju boste lahko osvežili svoje znanje v zvezi z meritvami hrupa ter z njimi povezano zakonodajo. Predaval bo gospod Peter Dolenc.
 
Seminar bo pri nas na Cesti Ljubljanske brigade 23a.
 

Popust za več udeležencev iz istega podjetja: 2 udeleženca - 10 % popust; 3 udeleženci ali več - 25 % popust. 10 % popust za podjetja, ki imajo pogodbo o kalibraciji merilne opreme. Popusti se ne seštevajo.

Seminar bomo izvedli v primeru najmanj 5 prijavljenih. Število mest je omejeno.
 
Po pravilniku o stalnem strokovnem izpopolnjevanju in usposabljanju s področja varnosti in zdravja pri delu (Uradni list RS, št. 109/2011) se udeležba na seminarju "Hrup na delovnem mestu" pojmuje kot obvezno usposabljanje in se točkuje. Program bo odobren s strani MDDSZ. Potrdilo o udeležbi in številu kreditnih točk (8) bo udeležencem izdal organizator.