IMS MERILNI SISTEMI d.o.o.

Sporočilo
  • EU direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

    Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Sprejmite uporabo piškotkov, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

    Več informacij o direktivi

2250 Merilnik zvoka

E-pošta natisni PDF
Tip 2250 je inovativen ročni analizator zvoka četrte generacije podjetja Bruel & Kjaer. Instrument je bil izdelan na podlagi obširne raziskave, ki je pokazala, da mora biti instrument preprost in varen za uporabo, obenem pa mora imeti pametne funkcije, ki uporabniku lajšajo delo.
 
Tip 2250 je dobil že več nagrad za kombinacijo odlične ergonomije in privlačnega izgleda.
 
Na instrument je možno namestiti različne programske module, med drugim frekvenčno analizo, logiranje in snemanje merjenega signala. Programske module lahko naročite skupaj z instrumentom ali pa jih povsem ločeno namestite kadarkoli kasneje.
 
Ravno kombinacija programskih modulov in inovativne strojne opreme naredi instrument za popolno rešitev za izvajanje preciznih meritev v bivalnem okolju, na delovnem mestu in v industrijskih področjih. Z nakupom torej dobite vse funkcije, ki jih potrebujete sedaj, obenem pa še možnost za nadgradnjo funkcij, ki jih boste morebiti potrebovali kasneje - tako je vaša investicija varna.